gif
gif

Segíthetünk?

VÉNY KÖTELES TERMÉK!  - ezért nem jeleníthetjük meg a termék adatait – VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!

 

VÉNY KÖTELES TERMÉK

Ahogy a humán gyógyszertárakban, úgy itt a MURMUCZOK Állatpatikában is vannak készítmények, melyek vény kötelesek. A recept köteles készítmények hatóanyag tartalmuk, vagy adagolásuk szigorú ellenőrzése miatt, csak állatorvos által adható ki és csak állatorvos által szabályozott módon adagolható. Ezeket a feltételeket, minden kulturált állattartónak és közvetlen környezetének is ismerni és elismerni kell, hisz kedvencének érdekében van így szabályozva.

A MURMUCZOK Állatpatika, közel két évtizede forgalmaz különböző szabadforgalmú és vényköteles készítményeket a legkülönbözőbb problémákra, akár könnyező szomorú teknősbékáról legyen szó, akár több száz fős tehenészetről. Lehetőségeink szerint, mindenkinek segítünk a szabályok betartásával.

VÉNY /RECEPT KÖTELES TERMÉKEK MEGRENDELÉSE

  1. Rendelje meg nálunk az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

Telefon: +36 1/ 294-2518

Mobil: +36 30/ 538-4736

Szóbeli rendelését erősítse meg e-mailben: kutyatap24@gmail.com

Felvesszük önnel a kapcsolatot a termék ára, mennyisége, és várható szállítási idejével kapcsolatos információkkal.

 

  1. Az eredeti receptet levélben, vagy személyesen juttassa el hozzánk:

MURMUCZOK KFT 1184 Budapest, Lenkei u. 3.

Az állatorvosi receptnek az 50/2006. FVM rendelet alapján az alábbi adatokat kell tartalmazni: a készítményt felíró állatorvos neve, címe, kamarai kőrbélyegző lenyomata, a kezelt állat faja, darabszáma, a beadás módja, a kezelés időtartama, az állattartó neve, címe, aláírása. Egy recepten csak egy fajta készítmény lehet.

 

  1. A recept beérkezését követően tudjuk postára adni a megrendelt készítményt.

 

INGYENES KÖTELEZŐ KONZULTÁCIÓ

 

A speciális igényű, beteg tápok, diétás tápok, gyógy tápok többsége nem vény köteles, de állatorvosi konzultáció szükséges hozzá, különös tekintettel arra, hogy itt már valamilyen betegséghez kötődik a táplálkozási tanácsadás.

Ez a konzultáció INGYENES, de kötelező. Ezeket a készítményeket ikonnal jelöltük. Vegye fel a kapcsolatot velünk, mert közös érdekünk kedvence egészsége. Konzultáció nélkül sajnos nem adhatjuk ki ezeket a készítményeket.

INGYENES konzultációhoz elérhetőségeink:

Telefon: +36 1/ 294-2518

Mobil: +36 30/ 538-4736

E-mailben: kutyatap24@gmail.com