gif
gif

Miért tőlünk vásárolj?

Miért minket válassz? Miért tőlünk vásárolj?  

A kutyatap24.hu webáruház kialakításának ötlete sok-sok évvel ezelőtt született. Alap termékkörként az állatgyógyászati termékeket céloztuk volna meg.

Sajnos a jogszabályi feltételek igen szigorúan szabályozzák a gyógyszerforgalmazást, és szerettünk volna mindenben megfelelni.

Ez mostanra sikerült.

 A MURMUCZOK kft. családi vállalkozás, és családias cég.

A cégnél dolgozók, tevékenykedők összesen 11 gyermeket nevelnek -és mivel ahol gyermek ott előbb utóbb kisállat is megjelenik, -  több tucat kis állatott tartunk otthon is.

Számtalan webáruház üzemel már, akik a magyar piacon keresik a vevőkörüket.  Mi magunk is kipróbáltunk jó néhányat, de mi másként szeretnénk kiszolgálni vevőinket.

Csalódtunk már, ha igen hangzatos és olcsó árak után, valami nagyon távoli országból és igen soká kaptuk meg a megrendelt terméket.

Bosszantó volt, mikor a megrendelt áru hosszú várakozás után meg sem érkezett, vagy jóval drágábban, mint amennyiért megrendeltük.

Számtalan problémával szembesültünk, és mi jobban, de leginkább másként szeretnénk csinálni.

Szeretjük az újdonságokat, a különlegességeket, és azokat a termékeket, melyek probléma mentessé teszik, illetve segítik a kulturált állattartást.

Elérhetőségünk, - az év minden napján -  17 éves szakmai múltunk, az állandó ingyenes állatorvosi tanácsadás, reméljük megfelelő alap lesz a bizalom kiépítéséhez.

Kérdezzen tőlünk, vagy jöjjön el hozzánk és ismerjen meg minket!

A kapcsolattartás és kommunikáció, szakmai segítségnyújtás teljesen ingyenes, és a bizalom építés alapja, a prevenció egy igen hatásos eszköze.

Hosszú évek óta küzdünk azért, ha kérdés van, akkor hozzánk forduljanak, ne valaki jó szándékú, de nem napra kész tudással rendelkező egyénhez, mert ha félre kezelnek egy kisállatot, valamely rossz tanács alapján, akkor sokkal több gondot, problémát, fájdalmat okozhatnak kedvencüknek.

Sajnos erre igen friss példa, hogy az interneten elterjedt házi kezelések egyik-másik nagy fájdalmat is okozhat, teljesen feleslegesen. /fokhagymás olaj csepegtetése cica fülébe élősködők ellen . . . . brrrr/

Amire a legbüszkébbek vagyunk: átlagon felüli, színvonalas környezetben látjuk el a kedvenceket. A gazdik és a vevők általában régi ismerősként járnak hozzánk.

Mi jellemez minket?

Erről inkább a nálunk megfordult gazdik szavait idéznénk:

 . . . kedves, barátságos, segítőkész , . . .

 . . . odafigyelő, lelkes, lelkiismeretes, családias . . .

 . . . gyors, összeszokott, fiatalos, profi , . . .

Természetesen aki dolgozik, az hibázik is. Így külön köszönjük, az építő kritikákat is. Ígérjük, hogy megfontoljuk, és természetesen nagyvonalúan kezeljük.

Próbáljon ki minket! Tegyen egy próbát velünk!

KÖSZÖNJÜK, HOGY SEGÍTHETÜNK!