Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: Kezdőlap >

Macska

Macska

A mai ismereteink alapján a macskát az ókori Egyiptomban istenként tisztelték, és elnézve egy-két négylábút, ők a mai napig annak is tartják magukat. Aztán az idők folyamán fordult a kocka, és a macskák számkivetettek lettek, egyesek még a boszorkánysággal is összehozták őket.

Manapság népszerűségük megint az egekben szárnyal, rengetegen tartanak macskát, bár ez nem mindig egyszerű feladat. A macska egy független, büszke állat és nem lehet csak úgy lekenyerezni egy kis jutalomfalattal vagy simogatással, mint a kutyát.  A macska szeretetét, kegyét ki kell érdemelni, de ha van hozzá elég türelmünk akkor látni fogjuk, hogy megérte, hiszen nincs is annál szívmelengetőbb, amikor puhatappancsú kiscicánk dorombolva bújik hozzánk. Rendkívül intelligens, gyönyörű állatok, és ha elfogadjuk szeszélyes természetüket, kiváló társak válnak belőlük.  De Isten mentse azt akire valamiért megharagszik macskája! Sértődékeny állat révén, a bosszútól sem retten vissza, de végül mindig kegyesen megbocsát hibát vétő gazdájának.

A macska függetlenségének révén kiváló társállat lehet azok számára akik keveset tartózkodnak otthon, hiszen egy macska jobban el van egyedül otthon és sétálnunk sem kell levinni. Azonban ne gondoljuk azt, hogy nekik kevesebb gondoskodásra van szükségük. Csakúgy mint a kutyának, a macska számára is fontos, a megfelelő táplálás, és talán elmondhatjuk, hogy sok macskának nem is mindegy, hogy miben kapja azt a sok finomságot ami jár neki. A macskák igényes állatok, ezért fontos, hogy megtaláljuk számukra a megfelelő felszereléseket, legyen szó tálról, alomról, alomtálcáról vagy kaparófáról. Egy istenségnek a legjobb jár mindenből!   Rendszeres állatorvosi vizsgálatokra, szőrének és bőrének ápolására, külső- és belső  élősködők elleni kezelésre a cicáknak ugyanúgy szükségük van, mint a kutyáknak, legyen szó kijárós vagy lakásban tartott cicáról. Dorombolós barátunk akár 15 évig is mellettünk lehet, adjunk meg neki mindent amire csak szüksége van. Webáruházunkban mindent megtalál ami a macskatartáshoz elengedhetetlen, a száraz és nedves macskatápoktól kezdve a macskafelszereléseken és egészségügyi termékeken át a gyógytápokig. 

További kategóriák Macska kategórián belül:

Macskatáp, macskaeledel Macskatáp, macskaeledel
Válasszunk mindig magas minőségű, kiváló összetételű eledelt!
Rendezés:
Nézet: