Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

K9 Transfer Factor - immunrendszer aktiváló (Jelenleg hiánycikk)

Ár:
17.800 Ft
Gyártó: Bunny Nature
Átlagos értékelés: Nem értékelt

K9 Transfer Factor™ - A kiegyensúlyozott immunrendszerért, a felismerés képességéért, a megfelelő immunválaszért kutyáknak és cicáknak

A transzferfaktorok a kolosztrumban található kicsiny “hírvivő” molekulák. Létezésüket 1949-ben Dr.H. Sherwood Lawrence fedezte fel TBC kutatás közben. A kolosztrum, vagyis az előtej csak közvetlenül a szülés utáni pár napban termelődik az emlősöknél, így az embereknél is. Az újszülött immunrendszere az előtejjel kapja meg az első immuninformációt, ez készteti az első védekező reakcióra.

Kiszerelés: 30 db tabletta/doboz. Adagolás és alkalmazás: 11 kg alatti kutyáknak: naponta ½ tabletta, 11 kg feletti kutyáknak: naponta 1 tabletta, közvetlenül az állat szájába juttatva, vagy az eleségbe keverve. Cicáknak is ajánlott! A kutyák és macskák szervezete, valamint immunrendszere nagyon hasonló egymáshoz. Bár a K-9 Immunity™ és a K9 Transfer Factor™ termékek kifejezetten kutyák számára lettek fejlesztve, azonban a megfelelően, testsúly szerint alkalmazott adagolás esetén, hathatós segítséget nyújthatnak a beteg cicáknak is! A K9 Transfer Factor™ -ban lévő „hírvivő” molekulák feladatai többek közt: sejtről sejtre továbbítani a patogének (kórokozók) felismerésének képességét anélkül, hogy az adott sejt találkozott volna már a kórokozóval, aktivizálja és válaszra készteti az immunrendszert az idegen (rosszindulatú) sejtekkel szemben, „intelligenciájuknak” köszönhetően, immunszupresszív és immunmoduláló tulajdonsággal is rendelkeznek, vagyis ha szükséges csökkentik, illetve fokozzák az immunrendszer működését (immunrendszer alulműködés pl.: különböző daganatok, AIDS; immunrendszer túlműködés pl.: allergia, autoimmun,), emlékeznek a mikroorganizmusokra, így egy esetleges következő támadás esetén gyorsabb, hatékonyabb az immunválasz.

A K9 Transfer Factor™ egy kifejezetten a kutyák számára fejlesztett, hozzáadott rák ellenes (IP6 – inozitol-hexafoszfát, SOD – szuperoxid-dizmutáz) összetevőket is tartalmazó, máj ízesítésű táplálék-kiegészítő készítmény. Nem rák elleni csodaszer, a szervezet daganattal szembeni fellépését javítja. Önmagában a daganattal szemben nincs igazi hatása. Jelentősége, hogy javítja az immunmoduláló szer, a K-9 Immunity™ felszívódását, és biológiai hasznosulását. A K-9 Immunity™ és K9 Transfer Factor™ együttes használata bizonyítottan eredményesebb, mint külön-külön. Míg a K-9 Immunity™ javítja az immunrendszer működését, addig a K9 Transfer Factor™ a fent említett tulajdonságai révén: Segíti a szervezeten belüli információáramlást; Fokozza a K-9 Immunity™ által „újraindult” immunrendszer reagálási idejét és hatékonyságát; Hozzájárul az immunrendszer szabályozott működéséhez; Segíti a normálisan működő szervezetet a további megbetegedésekkel szemben.

A K9 Transfer Factor™ főbb összetevői: Fölözött kolosztrum por: 409 mg, Szuperoxid-dizmutáz (SOD): 425 mg, Dikalcium-foszfát: 680 mg, Granulált dextróz: 500 mg, Porított szárnyas máj: 566 mg. Forrás: kutyaegeszseg.hu

Elérhetőség: Rendelhető
Menny.:db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!