gif
gif

Allermyl sampon 200 ml

Allermyl sampon 200 ml
Cikkszám: szgy80130021
Fogyasztói ár: 5 088 Ft
Nettó ár: 4 007 Ft
Db:  

Kívángság listára


Szállítási idő
/munkanap/
Díja Értékhatár
4-8 nap 1480 Ft 18800 Ft felett ingyenes
2-3 nap 1680 Ft 28800 Ft felett ingyenes
1 napon belül 3880 Ft 48800 Ft felett ingyenes

Az ALLERMYL sampon egy habzó mikro-emulzió, amely kutyák és macskák allergiás bőrelváltozásainak kezelésére lett kifejlesztve. Az ALLERMYL sampon egyedülálló, mivel szinergista kombinációban tartalmaz nyugtató hatású immunmoduláns anyagot, esszenciális zsírsavakat, és antiszeptikus anyagokat; illetve a hatóanyagokat a megfelelő gyógyszerformában tartalmazza, az Allerderm habzó mikroemulzióban. Ez az egyedülálló Galenikus készítmény elősegíti az esszenciális zsírsavak beépülését és az összetevők mélyebb penetrációját, ugyanakkor jól tolerálható és biztosítja a bőr védelmét.

ÖSSZETEVŐK: Enyhe tisztító hatású anyagok – mono- és oligoszacharidok – E-vitamin – linolénsav (omega 6) – pirokton-olamin – Bőrsemleges pH. Nem illatosított.

TULAJDONSÁGOK: Az ALLERMYL sampon csökkenti az irritációt és a viszketést, regenerálja a károsodott bőrt és tisztítja az epidermiszt. Az ALLERMYL sampont kifejezetten kutyák és macskák allergiás bőrbetegségeinek kezelésére fejlesztették ki, innovatív összetevői 3 irányból hatnak: • A bőr gyulladásos- és immun-reakcióinak korlátozása (monoszacharidok, oligoszacharidok, E-vitamin), • Helyreállítja a bőr integritását és az epidermisz védő funkcióját (esszenciális zsírsavak), • Helyreállítja a bőr ökoszisztémáját, a mikroflóra egyensúlyát.

ALKALMAZÁS: Az állat szőrét meleg vízzel meg kell nedvesíteni, majd az ALLERMYL sampont a bőrön és a szőrzeten egyenletesen eloszlatni. Masszírozzuk át az egész testfelületet, majd öblítsük le a sampont. Újra samponozzuk be az állatot, de csak 5-10 perc elteltével mossuk le a sampont bő, meleg vízzel. A sampont csak a kezelő állatorvos utasításainak megfelelően szabad használni (szükség szerint 2-3 alkalommal hetente). Kizárólag külsőleg alkalmazható. Különleges összetétele révén nem okoz bőrirritációt. Szembe ne kerüljön. Ne tároljuk hosszabb ideig 40°C fölötti hőmérsékleten.

 A készítmény nem vényköteles. A termékkel kapcsolatos kérdéseire állatorvosaink szívesen válaszolnak! Hívjon minket!