gif
gif

Cégünkről

. . . kutyatáp és minden más kedvencének 0-24 . . .

www.kutyatap24.hu

Üdvözöljük az érdeklődőt!

A MURMUCZOK Állatgyógyászati Centrum közel 20 éve áll a gazdik és kedvenceik szolgálatában.

100%-ban magyar tulajdonú, családi vállalkozás vagyunk. 

Adataink a nyilvános cégadatbázisból lekérhető.

A kutyatap24.hu webáruház kialakításának ötlete sok-sok évvel ezelőtt született. Alap termékkörként az állatgyógyászati termékeket céloztuk volna meg. Sajnos a jogszabályi feltételek igen szigorúan szabályozzák a gyógyszerforgalmazást, és szerettünk volna mindenben megfelelni. Ez mostanra sikerült.

A MURMUCZOK kft. családi vállalkozás, és családias cég. A cégnél dolgozók, tevékenykedők összesen 11 gyermeket nevelnek  -és mivel ahol gyermek ott előbb utóbb kisállat is megjelenik, -  több tucat kis állatott tartunk otthon is.

Számtalan webáruház üzemel már, akik a magyar piacon keresik a vevőkörüket.  Mi magunk is kipróbáltunk jó néhányat, de mi másként szeretnénk kiszolgálni vevőinket.

Csalódtunk már, ha igen hangzatos és olcsó árak után, valami nagyon távoli országból és igen soká kaptuk meg a megrendelt terméket.

Bosszantó volt, mikor a megrendelt áru hosszú várakozás után meg sem érkezett, vagy jóval drágábban, mint amennyiért megrendeltük.

Szeretjük az újdonságokat, a különlegességeket, és azokat a termékeket, melyek probléma mentessé teszik illetve segítik a kulturált állattartást.

Fontosnak tartjuk a gazdikkal való jó kapcsolattartást, amely bizonyos esetekben lehet akár napi szintű is. A legapróbb problémával is bátran fordulhatnak hozzánk, legyen az kedvencének akár csak tartással illetve táplálkozással kapcsolatos bizonytalanság is, mi szívesen segítünk.

Az MURMUCZOK Állatpatikában, az utóbbi években egyre nagyobb igény jelentkezett a felszerelések, a kutya játékok, és minden olyan termék iránt, mely szintén a kulturált állattartást szolgálja.. Megismerve a magyarországi disztribútorokat, és építve több korábbi nagykereskedő partnerünkre webáruház fejlesztésébe fogtunk.

Természetesen saját import termékekkel erősítjük, a szabadforgalmú állatgyógyszer kínálatot, mint a svéd Nina Ottossan kisállat ügyességi társasjátékai,és az olasz Camon termékei, melyeket raktárkészletről kínáljuk.

A vásárlók legjobban azt szeretik bennünk, hogy a megrendelt terméket rövid határidő alatt beszerezzük, és segítünk a legjobb minőséget kiválasztani, mely igazodik a megrendelő anyagi lehetőségeihez. Tapasztalataink segítségével nem a legolcsóbbat, nem a legdrágábbat, hanem a gazdik igényéhez leginkább igazodó legjobb ár-érték arányú terméket ajánljuk. Reméljük ezt a szolgáltatási tapasztalatunkat jól sikerül kamatoztatni az internetes értékesítés területén.

Családi házas övezetben a forgalmas Üllői útnál , parkolási díj nélkül kényelmesen megállhat előttünk, akár kedvencével érkezik, akár a patikába jön vásárolni.

A kutyatap24.hu webáruházban megrendelt termék személyesen átvehető az év 365 napján a házhoz szállításon túl Budapesten a XVIII. kerület(Rendessy telep) , 1184  Lenkei u. 3. szám alatti, Murmuczok Állatgyógyászati Centrum és Patika épületében személyesen is átvehetőek.