gif
gif

Adaptil szett(párologtató és utántöltő)

Adaptil szett(párologtató és utántöltő)
Cikkszám: szgy3233345
Fogyasztói ár: 9 655 Ft
Nettó ár: 7 602 Ft
Db:  

Kívángság listára


Szállítási idő
/munkanap/
Díja Értékhatár
4-8 nap 1480 Ft 18800 Ft felett ingyenes
2-3 nap 1680 Ft 28800 Ft felett ingyenes
1 napon belül 3880 Ft 48800 Ft felett ingyenes

Adaptil szett (párologtató és utántöltő)

A párologtató segít, hogy kapcsolatuk bensőségesebb lehessen, hiszen nyugodt, biztonságos hangulatú otthont teremt kutyája számára.

Tudományosan is igazolták, hogy az ADAPTIL® csökkenti a stresszel összefüggésbe hozható félelmet mindenféle korú kutyában, új vagy félelmet keltő helyzetekben. 

MI AZ ADAPTIL®?

Az ADAPTIL® termékcsalád segítségével könnyen csillapítható a kutya nyugtalansága, amennyiben tart az új vagy félelmet keltő helyzetektől.

Az ADAPTIL® termékek számos helyzetben segítenek lakásban és kertben tartott kutyáknak, hosszú vagy rövid ideig tartó félelmetes vagy új helyzetekben. 

A hatóanyag szagtalan, a kutyán kívül más fajhoz tartozó állatok és az ember számára teljesen érzékelhetetlen. Az ADAPTIL®-ban egy természetes feromon szintetikus változata található, amelyet az anyakutya az ellés után termel, hogy megnyugtassa és felbátorítsa a kölykeit, valamint kialakuljon az anya-kölyök kötődés.

Bizonyított tény, hogy az ADAPTIL® kifejlett kutyák számára is éppen olyan hatásos, mint kölykökre.

Számos olyan helyzet adódik egy kutya életében, amely stresszt okoz és félelemmel tölti el. Az új gazda, egy kisbaba születése, egy új kedvenc érkezése sok kutyát megvisel. Mások az egyedülléttől, a tűzijátéktól a mennydörgéstől vagy autózástól tartanak.