Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Hol vagyunk?

Hol vagyunk?

Megközelítés

A kutyatap24.hu webáruházban megrendelt termék személyesen átvehető az év 365 napján a házhoz szállításon túl Budapesten a XVIII. kerület, 1184  Lenkei u. 3. (Rendessy telep) szám alatti, MURMUCZOK Állatgyógyászati Centrum és Patika. Személyes átvétel esetén fizethet készpénzzel és bankkártyával is.

A Lenkei utca Budapest egyik legismertebb fő útvonaláról, az Üllői útról nyílik, a XVIII.- XIX. kerület határán, vagyis autóval  gyalogosan, és tömegközlekedéssel is egyaránt  jól megközelíthető. A belváros felől az Üllői úton haladva a Lajosmizse sorompó után, a bal kéz felől eső első utca a Lenkei utca.

Tömegközlekedés igénybevételével a 3-as metróval, a Határ úti metró megállótól pedig az 50-es villamossal lehet hozzánk a legegyszerűbben eljutni.

További lehetőségek

A Lakatos lakótelepről gyalog: Kb. 10 perc séta: kb. 800 m (google maps felülnézet képet be lehet rakni): Induljon el a Lakatos utcán át az Egressy Gábor utca kereszteződésig. Menjen végig az Egressy Gábor utcán, egészen addig amíg elér a Lenkei utca kereszteződésig. Itt ha balra fordul, pár perc sétával máris megérkezik hozzánk a Lenkei u. 3. számhoz.

A Lipták telepről gyalog: Kb. 10 perc séta kb. 800 (google maps felülnézet képet be lehet rakni): A Vaslemez utcán a Reviczky Gábor utca irányába elindulva, majd balra fordulva menjen végig a Reviczky Gábor utcán, egészen a Liszt Ferenc utcáig, itt ismét jobbra kell fordulni és egészen az Üllői útig sétálni. Az Üllői úti zebrán áthaladva máris megérkezett a Lenkei utcához...

Kerékpárral: Állatgyógyászati Centrumunk megközelítése biciklivel ugyanazon a vonalon történik, mint gyalogosan, ill. tömegközlekedésssel. Az Üllői úton kell végig tekerniük, egészen a Lajosmizsei sorompóig. A belváros felől nézve a sorompó után balra az első utca a Lenkei u. Ráadásul a drót szamárral közlekedőknek velünk átlósan szemben az Üllői úton egy igen kedvelt kerékpár szerviz és üzlet is található.

BKK busszal: A 93-as autóbusz Kőbánya-Kispest M - Szemeretelep vasútállomás közötti útvonalon közlekedik. Hozzánk a Lajosmizsei sorompó megállónál kell leszállni.

BKK villamossal: Az 50-es villamos a Határ úti metróállomástól indul. A villamos végállomásától 9 perc a menet idő, amíg a kívánt villamosmegállóba érünk; a Villanytelep megálló után, a “Lajosmizsei sorompó” megállónál kell leszállni. A villamosról leszállva a Sorompó felé kell elindulni és a Sorompó után balra az első utca lesz a Lenkei utca, ahol megtalál minket.

BKK-val a metrótól: Az M3-as metró Kőbánya-Kispest M - megállójától a 93-as autóbusszal szintén eljuthat hozzánk, a buszról a “Lajosmizsei sorompó” elnevezésű buszmegállónál kell leszállni. http://www.bkk.hu/tomegkozlekedes/utazasi-informaciok/menetrendek/#93)

Amennyiben az M3-as metró Határ úti állomásától szívesebben érkezne hozzánk villamossal, az 50-es villamossal, a menetidő szerinti 9 perc alatt tud eljutni a “Lajosmizsei sorompó” megállóhoz. Itt kell majd leszállni és a sorompó irányba sétálva, és a vasúti síneken átkelve az első utca lesz bal kéz felé a Lenkei utca. Az utcába befordulva a második épület a MURMUCZOK  Állatgyógyászati Centrum és Patika.

BKV-val vonatállomástól

A Budapest-Nyugati pályaudvartól kb. 35 percre vagyunk, az M3-as metróval a Határ úti megállóig kell utazni, majd az onnan induló 50-es villamossal a “Lajosmizsei sorompó” megállónál kell leszállni. A villamosról leszállva a sorompó felé kell elindulni és bal kéz felé az első utca a miénk; a Lenkei utca, ahol rögtön az utca elején a második épületben talál minket.

A Budapest-Keleti pályaudvartól kb. 50 percre vagyunk. Ha a 24-es villamossal a Nagyvárad téri megállóig utazik, onnan az M3-as metróval a Határ úti megállóig kell menni, majd az 50-es villamossal a “Lajosmizsei sorompó” megállónál kell leszállni. Innen már egyszerű, hisz tovább indulva bal kéz felé az első utca a Lenkei utca. Mi itt várjuk Önt szeretettel!

A Budapest-Déli pályaudvarról kb. 45 perc alatt ér el bennünket. Először az M2-es metróval a Deák Ferenc téri metró megállóig kell utazni, ott át kell szállni az M3-as metróra és a Határ úti megállóig kell menni a Kőbánya-Kispest végállomás irányába haladó metróval. A Határ útról az 50-es villamossal 9 perc alatt a “Lajosmizsei sorompó” megállóhoz lehet érni, itt kell leszállni és tovább sétálni a sorompó felé. A síneken átkelve, bal kéz felé talál minket, az első utcában, vagyis a Lenkei utcában.

Autóval: Nagyon egyszerű megközelíteni minket, mert bármelyik irányból is érkezik, Budapest egyik legnagyobb fő útján, az Üllői úton kell végig haladni. (A GPS koordinátákat egy kicsit feljebb megtalálja.)

Ha déli irányból, a 4-es út felől érkezik, akkor az Üllői útra lefordulva, 6,3 km után, jobbra lesz a Lenkei utca.

Ha déli irányból, az M5-ös út felől érkezik, akkor a Nagykőrösi út végén a körforgalomnál kell jobbra fordulni a Hofherr Albert útra és azon végig haladva lehet eljutni az Üllői út kereszteződésig. Az utcával átlósan szemben találja a Lenkei utcát.

A Happy Dog kutyaiskolától: (1103 Budapest, Hangár utca 2.)

BKK -val kb. 28 perc. A 217 vagy a 217E jelzésű autóbusszal a Szarvas csárda tér megállónál kell leszállni, onnan a Határ út irányába közlekedő, 50-es villamossal a “Lajosmizsei sorompó” megállóig kell utazni. A sorompó előtt az első utca lesz a Lenkei utca, jobb kéz felé, ahol az utca elején talál minket a második épületben.

Autóval: Haladjon a Hangár utcán nyugat felé a Gyömrői út irányába. A Gyömrői útról forduljon balra, a Sibrik Miklós útra, majd haladjon tovább a Szabó Ervin utca felé. Innen  a Kossuth tér irányába kell menni, majd balra fordulva eléri az Üllői utat. Az Üllői útról balra találja a Lenkei utcát a fénysorompó után. / a FORD PETRÁNYI után/

A Sárkány Centertől: (1183 Budapest, Gyömrői út 79.)

A BKK járműveivel: A Gyömrői úton a 217-es buszra lehet felszállni és a Szarvas csárda térnél kell átszállni az 50-es villamosra, mellyel a Határ út felé kell elindulni, és a Lajosmizsei sorompó megállónál kell leszállni. Itt a villamosmegállóból előre sétálva, jobbra az első utca a Lenkei utca és a második épületben található a MURMUCZOK Állatgyógyászati Centrum.

Másik lehetőség a 36-os busz igénybevételével a Felsőcsatári köz megállóból a Baross utcai leszállási lehetőséggel élve, az 50 villamosra a Határ út irányába kell felszállni, és a Lajosmizsei sorompó megállónál kell leszállni. Itt a villamosmegállóból előre sétálva, jobbra az első utca a Lenkei utca és itt az utca elején a második épületben talál minket.

Autóval: Haladjon a Gyömrői úton kifelé a városból /kelet felé/, majd a Kőhíd közlekedési lámpás nagy kereszteződésnél jobb kéz felé lesz a Ráday Gedeon út, ezen haladva találja szintén jobbra a Nefelejcs utcát. A Nefelejcs utcáról balra nyílik a Lenkei utca, ezen belül a 3-as szám bal oldalra esik majd, az utca legelején.

A Kőbánya Újhegyi lakótelepről

A Kispest, Kossuth tér irányba induló, 68-as jelzésű autóbusszal utazzon a Kossuth tér megállóig, itt át kell szállni a Pestszentlőrinc, Béke tér irányba haladó 50-es villamosra. A villamosról a “Lajosmizsei sorompó” megállónál kell leszállni és tovább sétálva, a vasúti síneken átkelve az első utca balra a Lenkei utca.

Repülőtérről befelé

A BKK járatainak igénybe vételével kb. 35 percre vagyunk a Liszt Ferenc (volt Ferihegy) Repülőtértől. A 200E jelzésű autóbusszal a “Kőbánya-Kispest M” megállóig, onnan pedig a 93A jelzésű busszal a “Lajosmizsei sorompó” megállóig kell utazni. Innen a síneken átkelve jobb kéz felé talál minket, a Lenkei utca 3-ban.

Pestszentimréről

Pestszentimre része a XVIII. kerületnek, így igen gyorsan eljuthat hozzánk. Tömegközlekedéssel legegyszerűbben a Béke térről induló 50-es villamossal a Határ út felé jöjjön, és a XVIII. és XIX. kerület határán a Lajosmizsei sorompónál /régi Kispesti Textilgyár, és Csipkegyár közelében/, a villamosról leszállva, jobbra az első utcában, közel az Üllői úthoz talál meg minket.

Autóval az Üllői úton befelé haladva a városba, ha elhagyta a Szarvas csárda teret a XVIII. kerületi Rendőrkapitányságot, párhuzamosan a villamossínekkel, el fog haladni a Kossuth tér mellett, majd a XVIII. kerületi főposta és Önkormányzat épülete után, elhagyja a lámpás kereszteződést a Lakatos lakótelepnél és OTP banknál elhaladva, érintve a Darányi utcai lámpás kereszteződést, eljutunk a Lajosmizsei sorompó vasúti átjáróhoz. Az átjáró előtt jobbra kell fordulni a Lenkei utcába, és itt jobb kézre a második épület a MURMUCZOK Állatgyógyászati Centrum. Kényelmesen és ingyenesen tud parkolni az épület előtt.

Budapest centrum belvárosból

A főváros szívéből a 3-as metró segítségével juthat el hozzánk a leggyorsabban. A kék Metro Határ út megállótól az 50-es villamossal juthat el hozzánk. A Lajosmizsei sorompó megállónál kell leszállni, majd a vasúti átjárón átsétálva balra az első utca a Lenkei utca és a második épület a 3-as szám.

A 3-as Metro végállomástól, Kőbánya- Kispesttől a 93 busz segítségével juthat a lajosmizsei sorompóhoz. Itt a vasúti síneken átsétálva bal kézre már látszik is a MURMUCZOK Állatgyógyászati Centrum világoskék épülete.

A XIX. kerületből, Kispestről

 • A 19. kerületi Polgármesteri Hivatal (1195 Budapest, Városház tér 18-20.) felől a Kossuth Lajos utcán az Üllői útra kell sétálni, majd az ott közlekedő “Pestszentlőrinc, Béke tér” irányba haladó 50-es jelzésű villamossal a “Lajosmizsei sorompó” megállóig utazni. Tovább sétálva, a vasúti átjárón átkelve az első utca lesz balra a Lenkei utca.
 • A Wekerle telep felől a Kós Károly téren, a Kőbánya-Kispest M irányába közlekedő 148-as jelzésű autóbuszra kell felszállni és a “Simonyi Zsigmond utca” megállóig utazni. (Ez a negyedik megálló lesz.) A Simonyi Zsigmond utcán sétáljon vissza az Üllői útra, és szálljon át a Béke tér irányába haladó 50-es villamosra. A harmadik megálló a “Lajosmizsei sorompó”, ahol a sorompó irányába tovább, bal kéz felé az első utca lesz a Lenkei utca.

A X. kerületből, Kőbányáról

A 10. kerületi Polgármesteri Hivatal (1102 Budapest, Szent László tér 29.) felől a Szent László térnél a Pestszentlőrinc, Szarvas csárda tér irányába járó 217-es busszal a Szarvas csárda téri megállóig kell utazni, ahonnan az 50-es villamos majdnem a Lenkei utcánál áll meg, a “Lajosmizsei sorompó” állomásnál kell leszállni. A megálló nevéhez hűen egy sorompót kell keresni, tőle jobb oldalon található a Lenkei utca 3. (Rendessy telep)

A XX. kerületből, Erzsébetről

A Szent Erzsébet tértől a 66-os autóbusszal jut el a Határ úti metró végállomásra. Innen az 50-es villamossal 9 perc alatt megérkezik a Villanytelep megálló utáni, “Lajosmizsei sorompó” megállóhoz, itt kell majd leszállni. A villamosról leszállva a Sorompó felé kell elindulni és a Sorompó után balra az első utca lesz a Lenkei utca, ahol megtalál minket.

A XVII. kerületből, Rákoskeresztúrról

A Szent kereszt térnél a 198-as jelzésű, Dél-pesti autóbuszgarázs irányába közlekedő busszal a Lőrinci temetőig utazik, itt át kell szállni a Kőbánya-Kispest M felé induló 182-es autóbuszok egyikére, majd a Tinódi utca megállónál leszállva, a busz menetirányába tovább gyalogolva, bal kéz felől lesz a Lenkei utca, amin végig kell sétálni párszáz métert a 3-as számig…

A IX kerületből, Ferencvárosból

Tömegközlekedés igénybevételével, a 3-as metróval a Határ úti metró megállóig kell eljutni, ahonnan a legegyszerűbb az Üllői úton haladó 50-es villamossal egészen a Lajosmizsei sorompóig utazni. A sorompónál a vasúti gyalogos átjárón átkelve bal kéz felőli oldalon lesz a Lenkei utca (Rendessy telep).

Vecsés felől

Vecsésről az alábbi szerint tudja megközelíteni a MURMUCZOK Állatgyógyászati Centrum és Patikát. Vecsés-nyugat állomásnál felszáll a 200E jelzésű autóbuszra, majd a Csévéző utca megállónál leszáll. Innen a 198-as busszal kell tovább menni a Haladás utca megállóig, ahonnan az Üllői útra kisétálva érhető el a Határ út irányába közlekedő, 50-es villamos. A villamossal a “Lajosmizsei sorompó” megállóig kell utazni. Itt keresse a sorompót, ami után jobbra az első utca lesz a Lenkei utca.

Gyál felől

Gyál felől több busszal is megközelíthetőek vagyunk.

 • A 89E jelzésű autóbusszal a Határ út M állomásig utazva és ott az 50-es villamosra átszállva egyszerűen és gyorsan eljuthat hozzánk.
 • A Határ út M irányba közlekedő 84E-es busszal a Szigeti Kálmán megállónál a Kőbánya-Kispest irányába haladó 184-es jelzésű buszra átszállva, utazzon el egészen a Tinódi utca megállóig. A Tinódi utcán haladva bal kéz felé, kb. 750 méterre találja a Lenkei utcát. (Rendessy telep)
 • A Határ út M irányába haladó 94E jelzésű buszra a Somogyi Béla utca megállónál tud felszállni. Az autóbuszról a Szentlőrinci út megállónál szálljon le. Innen néhány perces sétával elérhető a Pestszentlőrinc vasútállomás irányába közlekedő 36-os busz, amelyre a Nagykőrös út megállónál tud felszállni. Szálljon le a Kemény Zsigmond utca megállónál, majd az Üllői úton egy kb. 10 perces sétával, jobb kéz felől megtalálja a Lenkei utca hármas számot.

Soroksár felől

Ha Soroksáron a Szalma utcai megállónál felszáll a Határ út M irányába induló 66-os buszra, majd átszáll a Határ úti metrónál található 50-es villamosra, a Lajosmizsei sorompó megállónál szálljon le és pár perc kényelmes sétával a sorompó után bal kéz felől az első utca lesz a Lenkei utca (Rendessy telep), ahol már várjuk Önt!

Pécel felől

Pécelen a Köztársaság tér megállónál szálljon fel a 169E jelzésű buszra (Örs vezér tere M felé) és a Rákoskeresztúri megállónál szálljon át a Dél-pesti autóbuszgarázs felé tartó 198-es autóbuszra. A 198-asról a Szarvas csárda térnél kell átszállni az 50-es villamosra, amely a Határ út M irányába halad. Utazzon a villamossal egészen a Lajosmizsei sorompóig, ahonnan egy pár perces séta után jobb kéz felé lesz a Lenkei utca.

Maglód felől

Maglódról át kell menni a Pécelre, a 169E jelzésű autóbusz Kun József utca megállójáig. Innen a Dél-pesti autóbuszgarázs felé haladó busszal a Szarva csárda térig kell menni, majd a Határ út felé haladó 50-es villamosra átszállni. A villamosról a Lajosmizsei sorompónál szálljon le, majd néhány perces, kényelmes séta után jobb kéz felé megtalálja a mi utcánkat; a Lenkei utcát.

Kerepestarcsa felől

Kerepestarcsáról a Zsófialiget H8-as jelzésű HÉV igénybevételével juthat el hozzánk. Szálljon fel az Örs vezér tere M felé induló járműre, utazzon az Örs vezér térig. Innen a Gubacsi út felé közlekedő 3-as jelzésű villamossal a Kőbánya alsó vasútállómásnál kell leszállni. A Vaspálya utca megállónál a 151-es, Csepel felé tartó busszal egészen a Kispest Kossuth tér megállóig kell eljutni. Innen már csak a Béke tér felé közlekedő 50-es villamossal kell utazni, a Lajosmizsei sorompóig. Miután leszállt, bal kéz felé lesz a Lenkei utca, ahol megtalál minket a 3-as szám alatt.

Térkép

Kapcsolat, elérhetőségeink

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolunk az alábbi elérhetőségeink valamelyikén. Lépjen kapcsolatba velünk! Hívjon minket telefonon, vagy kérdezzen bátran e-mailben, minden e-mailre válaszolunk!

 • Telefon: +36 1/ 294-2518
 • Mobil: +36 30/ 538-4736
 • Cím:  1184 Budapest, Lenkei u. 3. (Rendessy telep)
 • Email:  kutyatap24@gmail.com
 • Weblap:  http://www.kutyatap24.hu/
 • http://www.murmuczok.hu
 • GPS koordináták: Földrajzi Szélességi fok: 47.507, Hosszúsági fok: 19.047

Kövessen minket közösségi oldalainkon is!

Fb: https://www.facebook.com/murmuczokwebaruhaz/

Nyitvatartás / Rendelés / Állatpatika / Információ:

Közel két évtizede vagyunk nyitva az év minden napján!

Átveheti csomagját, ha kapott értesítést tőlünk, eljöhet kedvencével, ha állatorvosi vagy táplálkozási kérdésben segíthetünk, illetve meglátogathat minket akár családjával is, ha kíváncsi ránk. Mi szívesen fogadjuk és ne feledje állatkórházunk mottóját:

KÖSZÖNJÜK, HOGY SEGÍTHETÜNK !

 • Hétköznap: 09 - 20
 • Szombat, vasárnap, ünnepnap: 14 – 18
 • Kivétel: december 24.-e és december 31.-e, ezen két napon nem délután, hanem reggel 09-11-ig vagyunk nyitva.

Várjuk érdeklődését!

. . . kutyatáp és minden más kedvencének 0-24 . . .

www.kutyatap24.hu