Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A Murmuczok állatkórház

Bemutatkozik a Murmuczok Állatgyógyászati Centrum

Amikor megálmodtuk a MURMUCZOK Állatgyógyászati Centrumot, minden eddig ismert hazai állatkórházi intézménynél nagyobb hangsúlyt fektettünk a szolgáltatásközpontúságra.

Célunk az volt, hogy a legmagasabb színvonalú orvosi ellátást, a legszélesebb szolgáltatási palettát, a sokakban szorongást ébresztő hagyományos kórházi környezettől merőben eltérő modern tiszta világos, barátságos környezetbe helyezzük. Szeretnénk, ha a gazdik és a pácienseink valóban otthonosan éreznék magukat, míg nálunk tartózkodnak, mert hisszük, hogy kényelmük és nyugalmuk elősegíti gyógyulásukat. Orvosi szolgáltatásainkkal is maximálisan alkalmazkodunk az egyedi igényekhez.

Hisszük, hogy az elégedett ügyfél visszatér hozzánk!

2017 május 1-én töltöttük a 21-et!

Délpesten az Üllői úttól pár méterre

Pestszentlőrinc és Kispest határában található a MURMUCZOK Állatgyógyászati Centrum. Két szinten várunk minden gazdit akár kedvencével a járó beteg rendelésen, vagy kórházi részlegünkön, ha komolyabb a baj, illetve ha Állatpatikánkban szeretne vásárolni. Fiatal, szakmailag igen jól képzett, kivételesen lelkiismeretes csapattal várjuk a pacienseket.

Parkolási díj nélkül kényelmesen megállhat előttünk, akár kedvencével érkezik, akár a patikába jön vásárolni.

A minőség emelése, a modern kialakítás, a minimalista, letisztult berendezés a 2005-ben kezdődött felújítás eredménye.

Az új műtő, az új speciális állatorvosi kisállat UH, a Bemer állatorvosi készülék, a megújult patika, és a földszinti rendelő 3 vizsgáló asztallal biztosít több páciens párhuzamos kezelésre lehetőséget.

A földszinten műszeres vizsgáló rtg és uh, automata rtg film előhívó, műtő és a bentlakóknak ketreces kórházi rész is található. Laboratóriumi vizsgálatokat helyben is végzünk, de amit szükséges azt továbbküldünk, így is az eredmények pár órán belül segítenek a diagnózis felállításában.

Az év minden napján nyitva vagyunk, mert úgy gondoljuk a baj, bármelyik nap jöhet. Minden hétvégén és ünnepnap délután 14 órától várjuk a betérőket. Hétköznap reggel 9-től este 20-ig várjuk a gazdikat. Lehetőség van időpontfoglalásra is, ha az ön ideje drága és nem szeretne esetlegesen várakozni.

Minden állattartót arra buzdítunk, hogy tartozzon hozzánk a mi közösségünkbe, kövessen minket a közösségi oldalakon, ahol sokszor talál aktuális tanácsokat tőlünk.

Általános sebészeti és belgyógyászati eseteink mellett csontsebész kollega közreműködésével traumatológiai betegeinket is a legmegfelelőbb ellátásban tudjuk részesíteni. Megtalálható nálunk az alternatív gyógyászat több területe is /Bemer – vet, Bioptron lámpa . . ./ melyek mind a műtétek utáni gyorsabb felépülést, vagy a krónikus problémák kezelésére szolgál.

A MURMUCZOK Állatgyógyászati Centrum több mint 200 négyzetméteren nyújt komplex egészségügyi szolgáltatást pácienseinek 14 szakterületen, a járóbeteg-ellátás, a kórházi ellátás, és a kiszállások alkalmával háznál történő beavatkozások keretében is. Saját állatszállító járművel rendelkezünk. Kisállat és egzotikus állatok száma az utóbbi évben jelentősen megnövekedett. A prevenció, megelőzési tevékenységünk fő területe az idős állatoknál évente ajánlott átfogó szűrés programunk. Ez a vizsgálati csomag, segít időben kiszűrni a legsúlyosabb szervi elváltozásokat.

Részletesebb információkért keresse fel honlapunkat: www.murmuczok.hu

KÖSZÖNJÜK, HOGY SEGÍTHETÜNK